Mobil alkalmazás fejlesztés

“Android és iOS alkalmazások fejlesztése”

A mobil alkalmazásainkat megbízhatóság és a robosztusság jellemzi.

1

Ötlet

A mobil alkalmazás fejlesztés mindig egy egyszerű ötlettel kezdődik, és sokszor ott véget is ér, ha nem lépsz tovább. Sokszor a jónak tűnő ötletekről kiderül, hogy nem is olyan jó, de sokan abba hibába esnek, hogy nem mernek lépni.

2

Tervezés

Az ötletből valós mobil alkalmazást tervezünk. Megtervezzük az alkalmazás kinézetét, a háttér kommunikációt, és segítünk haszonos funkciókkal felruházni az ötletet, hogy a fejlesztés során már csak a minőségi kódolásra kelljen figyelni.

3

Fejlesztés

A mobil alkalmazás elkészült tervei alapján, a projekmenedzsment rendszerünkbe rögzítjük a back-log-okat, vagyis apró falatokra bontjuk a fejlesztést, melyet ütemezünk. Agilis módszertan alapján történik a fejlsztés, így pontos és kiszámítható végeredményt produkál a fejlesztés.

4

Tesztelés

Már a mobil alklalmazás fejlesztés végén különböző teszteket hajtunk végre a mobil alkalmazáson. Black-box  és stressz tesztet, valamint teszteljük a UI-t. A tesztek javítását követően küldjük meg a megrendelőnek a Béta verziót, melyet már a megrendelő tesztelhet.

5

Publikálás

Publikálás előtt még egyszer átteszteljük a mobil alkalmazást, és leellenőrizzük a funkciók meglétét, ha szükséges javítás vagy további fejlesztés azt elvégezzük. Végül feltöltjük a mobil alkalmazást a store-okba.

6

APP SEO

A mobil app publikálást követően segítünk az alkalmazás népszerűsítésében, noha parányinak tűnő részt vállalunk, azért nagyon hasznos segítséget tudunk biztosítani. Nem csak a mobil alkalmazás készítésben segítünk.

7

Garancia

A mobil alkalmazás fejlesztési projekt lezárását követően egy évig teljes garanciát biztosítunk, a mobil rendszerekkel való kompatibilitás megőrzésére és hibajavításokra. Ezt követő időszakra további support igényelhető.

Honnan és mikor indult a mobil app?

Az Apple 2007-ben megreformálta a mobil világot. Olyat alkotott, amit már nagyon sokan vártak, de egyetlen gyártó sem készített megfelelő eszközt. Inkább kullogtak a Microsoft után, és a Windows CE- rendszerből próbálták kihozni a maximumot, mobil alkalmazás fejlesztésről még szó sem volt. Azonban már sejlett a BlackBerry felhasználók növekedésével, hogy a piac megérett egy nagy újításra. Egy olyan újdonságra, ami a Palm-ot még használhatóbbá tudja tenni. Valószínűleg ez ihlette meg Steve Jobs elméjét, amikor az iPhone koncepcióját kiötlötte. Ezt követően persze a szinte eretnekséggel vádolták, de minden esetre ez bejött. Sikerült egy olyan terméket előállítani, ami kor meglévő technikáját egy tokba helyezve, egy speciális szoftverrel világsikert ért el. Ez a speciális szoftver az iOS, ami a kulcsa volt a sikernek. Ezt nem szabad elfelejteni! A mobil app sikerét maga a szoftver, a mobil alkalmazás fejlesztés minősége jelenti.steve-jobs-iphone1

Holtartaunk ma?

Egyszerűbb ha két három számot megnézünk…

5 milliárd mobil eszköz

több mint 20 millió app letöltés naponta

  • Android mobil alkalmazás fejlesztés (az Android, a Google mobil operációs rendszere, mely megnyitotta a mobilok területén is a nyílt forráskódot. Az alap Android rendszer a gyártók számára elérhető, és akár testre szabható, a végeredményképp az Androidos rendszer tovább fejleszthető. Minden Androidos eszközön elérhető a mobil alkalmazás fejlesztés.  Hazánkban egyik legelterjedtebb mobil platform) Android fejlesztés.
  • iPhone iPad mobil alkalmazás fejlesztés (Apple mobil operációs rendszere az iOS. Szigorúan kontrollált és minőségbiztosított alkalmazások jelenhetnek meg a platformon, ezért már a mobil alkalmazás fejlesztés tervezési fázisában erre külön kitérünk, kölönös figyelmet fordítunk, hogy a végeredmény elfogadható legyen az Apple számára. Pérmium minőségű eszközök és tökéletes mobil alkalmazások jellemzik a platformot. ) iOS fejlesztés

Szolgáltatásaink

Mobil alkalmazás fejlesztés

Segítünk az ötleted piacképessé tételében, tervezünk és fejlesztünk.

A legjobb fejlesztőcsapat

A mobil alkalmazás fejlesztés több mint programozás. Az ötleted sikerét a gondos tervezői munkánk segíti. Mi nem pusztán programozók vagyunk.
Bővebben

iOS fejlesztés

Szeretnél egy saját mobil appot az Apple AppStore-ban?

Apple fejlesztő

Az Apple iOS rendszerére is vállalunk egyedi fejlesztéseket. Mivel natív kódot készítünk, a te appod lesz a legmodernebb és leggyorsabb.
Bővebben

Android fejlesztés

A Google playbe szeretnél egy saját appot? Esetleg egyedi céges app?

Android fejlesztés

Teljes natív fejlesztésű Android mobil appokat fejlesztünk, az igényeid szerint. Gyors lesz mint villám és annyira profi, hogy nem hagyják szónélkül.
Bővebben

Szoftverfejlesztés

Egyedi igények szerinti ügyviteli szoftverek keresztplatformos fejlesztését is vállaljuk. Java EE

Szoftverfejelsztés

Egyszerűbb de akár komplexebb informatikai rendszerek keresztplatformos fejlesztését vállaljuk Java EE környezetben.
Bővebben

Web fejlesztés

A mobil appokhoz kapcsolódó háttér rendszerek és bemutató oldalak fejlesztése

Web fejlesztés

Első sorban a mobil alkalmazások készítünk app bemutató oldalakat, valamint back-end rendszereket, valamint a szükséges webszervizeket. Ezen túl vállaljuk kisebb weoboldalak lefejlesztését is.
Bővebben

Rendszergazda

A rendszerek üzemeltetésében több mint 20 éves tapasztalattal állunk cégek rendelkezésére. Unix, Solaris, Linux.

Rendszergazda

Az informatikai rendszerek üzemeltetése kulcsfontosságú feladat, bár kevesen tartják annak, mindaddig még adatvesztés, vagy valami más okból fakadóan nem éri a céget veszteség.
Bővebben