Mobil alkalmazás fejlesztés

Fantasztikus mobil appokat fejlesztünk

Ötletből valóságot teremtünk

Száznál is több mobil alkalmazást fejlesztettünk

Közel 1 millió készüléken vagyunk jelenen munkánkkal.

Kizárólag NATÍV alkalmazásokat fejlesztünk, melyek brutál gyorsak és stabilak.

Fő tevékenységünk

Mobil alkalmazás fejlesztés

Segítünk az ötleted piacképessé tételében, tervezünk és fejlesztünk.

A legjobb fejlesztőcsapat

A mobil alkalmazás fejlesztés több mint programozás. Az ötleted sikerét a gondos tervezői munkánk segíti. Mi nem csak puszta programozók vagyunk, álmokat valósítunk meg.
Bővebben

iOS fejlesztés

Szeretnél egy saját mobil appot az Apple AppStore-ban?

Apple fejlesztő

Az Apple iOS rendszerére vállalunk mobil app fejlesztést. Object c és Swift natív kódjaink verhetetlen sebességre és stabilitásra képesek a világ legjobb mobil rendszerén.
Bővebben

Android fejlesztés

A Google playbe szeretnél egy saját appot? Esetleg egyedi céges app?

Android fejlesztő

Teljes natív fejlesztésű Android mobil appokat fejlesztünk, az igényeid szerint. Gyors lesz mint villám és stabil mint atom, legyen az belső céges app, vagy publikus GooglePlayben elérhető.
Bővebben

Küldetésünk, hogy professzionális informatikai tudásunkkal segítséget nyújtsunk a kis és közepes vállalkozások számára, a szoftverfejlesztés különösen a mobil alkalmazás fejlesztés területén. Az agilis fejlesztési módszertanunk és natív fejlesztésünk szolgál biztosítékul a stabil, megbízható villámgyors mobil alkalmazás fejlesztéshez. Hisszük, hogy a mobil fejlesztésünk eredménye valódi értékteremtő eszköze a vállalkozásnak.

Miért a PlixApp?

1

Az Ötletből piacképes terméket tervezünk

2

Az Agilis fejlesztés rugalmasá tesz minket.

3

Natív kódjaink verhetetlen sebességre képesek

4

App SEO-val is segítjük ügyfeleinket

5

Garancia minden app fejlesztésre

6

Fix és kiszámítható költségek

Rólunk mondják

“Milyen utat válasszak? Hogyan képzelem el a vállalkozásom jövőjét? Hogy legyek én a jobb, milyen fejlesztésekbe fektessek, amelyek így, vagy úgy megtérülnek? Ezek a gondolatok nem idegenek azoktól, akik felelősségteljesen és hosszú távra terveznek. És ha már megvan az ötlet, abból hogy lesz valóság? Itt sok múlik azon, hogy kit bízunk meg a feladattal, és aki ismeretlenül, csak a cég honlapja alapján választ szolgáltatót, azt érhetik meglepetések. Rendezvényszervező cégem számára gondoltunk ki olyan összetett és esetenként személyre szabható mobil alkalmazást, amelyet a különböző konferenciákon a résztvevők informálására és egymás közötti kommunikálására tudnánk használni, és az internetes kereső a PlixApp Kft-t találta meg számunkra. Mindig precíz, mindig készséges, rugalmas és profi: igen, ez nagy meglepetés volt! Mindent köszönünk!
Dr. Bernáth Erika, Stand-Art Ügynökség Kft.
“Köszönjük a Plixapp Kft munkáját, melynek eredményeképpen a 2012/13-as téli szezon kezdetére elkészült a sielok.hu mobil applikáció. Az ötleteléstől a megvalósításig kiváló volt az együttműködés, minden felvetésünkre azonnal reagáltak a fejlesztők, és a visszajelzéseknek megfelelően tökéletesítették a funkciókat. Ráadásul mindezt igényes grafikai megoldásokkal és határidőn belül valósították meg. A magyar síelők örömére egy igazán hasznos alkalmazás született. Gratulálunk a csapatnak!”
Wesselényi Andrea, Síelők Bt.
“Személyszállítással foglalkozó cégünk online foglalási rendszerét szerettük volna Android és iOS mobilappon viszontlátni. A fejlesztés fontosságát nem részletezem… Előzetes kapcsolat nélkül választottuk partnernek ehhez a projekthez a Plixapp Kft-t. Az együttműködés sikeréről sokat elmond, hogy ma már a weblapunkat is ők gondozzák, mely hamarosan megújul. Profi munkához profi partner kell…”
Mató János, KlipperLines s.r.o.

Korábbi munkáinkból.

A teljesség igénye nélkül.
Számlázó App

Számlázó App

Számlázó program a hatályos jogszabályoknak megfelelően.

FM7 -rádió app

FM7 Rádió

Az FM7 rádió hivatalos mobil alkalmazása Android és iOS rendszerekre.

Tip2Night

Tip2Night

Az éjjszakai élet kalauza. Koncertek, partyk és egyéb szórakozási lehetőségek.

NightInfo

NightIno

Bulizni mennél, vagy egy jó póker partyra vágysz? Töltsd le az appot.

Picurrádió

Picur Rádió

A gyerekek hang adója online rádió, hivatalos alkalmazása.

GaMiRoGuide

GaMiRo Guide

Turisztikai app, több hazai régióban segít eligazodni.

További referenciáink

Tervezünk és fejlesztünk

 

A tervezés a mobil alkalmazás fejlesztés legfontosabb lépése, hiszen itt alakítjuk ki a piaci igényeknek megfelelő funkcionalitást és megjelenést. Szintén a tervezés legfontosabb része a megfelelő interfészek kialakítása. Hogyan és miként kommunikáljon a mobil alkalmazás a webes adatbázissal.

Natívan fejlesztünk

 

A gondosan megtervezett és előkészített projekteket, natív kódolással programozzuk le. A natív kódok bármit lehetővé tesznek, így nincs számunkra lehetetlen sem megoldhatatlan feladat. A lehető leggyorsabb alkalmazásokat tudjuk így lefejleszteni, melyek maximális felhasználói élményt teremtenek.

További szolgáltatásaink

A legjelentősebb fejlődés a mobil eszközök és mobil szoftverek területén figyelhető meg. Az okos mobil telefonunk tudása vetekszik a számítógépekével. Ma már mobil app-okat töltünk le és nem asztali környezetben vadászunk jó programokat. Még a neve is meváltozott, már app-nak nevezzük és nem programnak. Az Android és iOS mobil platformok uralják a több millió felhasználó okoseszközét. Az emberek imádják az okos eszközöket és ez nem véletlen.

A mobil alkalmazások utáni kereslet egyre jobban megköveti a vállalkozások részéről, hogy minőségi és hasznos mobil alkalmazással nyújtsanak segítséget az ügyfeleik számára. Aki ezt nem veszi figyelembe, az hátrányos helyzetbe kerülhet, ha a versenytárs hamarabb észbe kap. – Holott a minőségi mobil app fejlesztés nem egyszerű feladat, sok olyan ügyfél kötött már ki nálunk akik csalódtak az előző mobil fejlesztőben.


Természetesen a mobil fejlesztésen túl segítünk az informatika okozta problémák elhárításában, hiszen egy vállalkozás számára az informatika a legkritikusabb technikai terület. Több mint 20 év tapasztalat áll mögöttünk az informatikai rendszerek üzemeltetésében is.

A back-end rendszer nem egy új dolog az informatikában, ami az okostelefonk és tabletek térhódításával jelent meg. Pusztán a webes rendszerek szükségszerűségére utal, melyek friss tartalommal látják el a mobil alkalmazásokat. Sokan erre nem is gondolnak, ha mobil app ötleten törik a fejüket, és a végén derül ki, hogy bizony szükség lesz egy webes háttérre. A legtöbb esetben ez egy puszta admin felület, és webszervizek és adatbázisok halmaza, valamint az app bemutató oldala, ami legtöbb esetben egy olcsó szerveren fut. És itt követik el sokan a hibát, amikor úgy gondolják, hogy ezeket a rendszereket nem kell karbantartani, a fejlesztésükre sem érdemes sokat fordítani.

A back-end, vagyis háttérrendszerek fontosak, ha egy piacképes mobil app-ot tervezünk. Éppen olyan nagyon fontos, a kiszolgáló képessége, mint a tárhelyszolgáltató sávszélessége. De ezen túl az adatbázis jól átgondolt felépítésére is érdmes rászánni az időt a tervezésnél. Nem mindegy, hogy a mobil app, az adtokat 1 másodperc vagy 1 perc alatt tölti be. Sokan ilyenkor a mobil fejlesztőre mutatnak, mert mi köze a webes fejlesztőnek az app lassú betöltéséhez… Téves.. Nagyon is sok. Az informatikai szolgáltatásunk a back-end rendszerek tervezésére és nem utolsó sorban az üzemeltetésére is kiterjed.

Egy vállalkozás úgy lehet sikeres, ha az ügyviteli folyamatok automatizáltak és a szakemberek kizárólag a szakmai dolgokkal foglalkoznak. A vállalkozás vezetője bármikor és bárhonnan, napra kész információkat láthat a vállalkozásban zajló eseményekről. A döntéshozatal kulcsa ugyanis a naprakész megbízható információ. Ezeket az információkat bárhol el kell tudni érni, az iroda falain kívül is.

Azonban a mobil iroda és távoli elérhetőség felvethet néhány biztonsági aggodalmat, melyekre léteznek jól bevált megoldások. Ehhez azonban egy stabilan működő profi informatikai rendszerre van szükség, mely megtervezett és testreszabott. Vállalati erőforrásból azonban egy jól képzett rendszergazda csapat jelentős költségeket ró a vállalkozásra, ezért mindenképp érdemes fontolóra venni az informatikai rendszerek távoli felügyeletét és az informatikai infrastruktúra üzemeltetésének kiszervezésének lehetőségét. Vagyis az informatikai outsourcing  bevezetésének lehetőségét. Az informatikai outsourcing jelentős költségeket takaríthat meg.

Egyáltalán nem szabad megfeledkezni az Informatikai biztonságról sem. Főként, hogy a mobil irodai eszközök egyre jobban terjednek. Napjainkban nem számít különleges dolognak, ha egy alkalmazott tabletet vagy notebookot kap asztali számítógép helyett. Az irodai informatikai rendszereknek készen kell állniuk, a mobil és távoli felhasználók kezelésére.

Egy informatikai rendszer biztonságosságát a rendszerben lévő leggyengébb pont határozza meg, ez tény. Ezért szükséges a rendszer minden elemének teljeskörű védelme. Gondolta volna, hogy az adatlopások döntő többségét, belső alkalmazottak segítségével követik el?

Természetesen, a hatékony védelem és a megbízható működés feltétele a rendszeres felügyelet. Ezért ügyfeleink informatikai rendszerét folyamatosan felügyelet alatt tartjuk, rendszeresen végzünk naplóelemzéseket. Máskülönben nem tudnánk garantálni a zavartalan működését az informatika nyújtotta szolgáltatásoknak. Szerződésben foglalt időközönként minden egyes munkaállomást és kiszolgálót tüzetesen átvizsgálunk, jövőbeli hibák jelei után kutatva. Keresünk a számítógépen az atipikus naplóbejegyzéseket, melyek esetleges támadásra, vagy valamilyen más abnormális tevékenységre utalhatnak. S, hogy kényelmes és kellemes legyen a munkavégzés az alkalmazottai számára, időközönként speciális tisztítószerrel eltávolítjuk az eszközökről a szennyeződéseket és a számítógép belsejében lerakodott port.

A legjobb helyen jár, ha egy megbízható, profi rendszergazda szolgáltatást szeretne, és vállalkozása telephelye Győr vagy Győr környéki településen van. Az informatika a mi világunk!

Mobil alkalmazás fejlesztésén túl segítünk a számítástechnikai, informatikai rendszerek tervezésében, kivitelezésében és folyamatos rendszeres karbantartásban!

PlixApp Informatikai Kft.
Az informatika szakértője!